Låna direkt med anmärkning

Det är egentligen konstigt att smslån är så pass utskällda som de är. De ger ju oss som har haft en trasslig ekonomi tidigare en möjlighet att låna pengar precis som alla andra människor trots att vi har betalningsanmärkningar, det är det ingen bank som gör. Och vilken bank erbjuder gratis lån? Svaret är: ingen. Men om du tar ett sms lån kan du få låna gratis och kan även få ditt lån direkt trots att du har betalningsanmärkningar. Rätt så fantastiskt, eller hur?

Så får du ett lån direkt

Smslångivarna gör ingen skillnad på dig som har betalningsanmärkningar och de som inte har det när du väl har fått din låneansökan beviljad, därför kan även du få ditt sms lån direkt om du behöver snabba pengar. Så här gör du:

  1. Hitta ”rätt” långivare. För att du ska kunna få ett sms lån direkt med betalningsanmärkningar måste du först och främst hitta en långivare som godkänner betalningsanmärkningar. Sådana hittar du här på betalningsanmarkningar.nu. Sedan måste du kolla vilka av dessa långivare som gör direktutbetalningar, flera av våra långivare gör det.
  2. Kolla vilken bank smslångivaren använder sig av. Du måste alltid kolla om långivaren använder sig av samma bank som du. Om den första långivaren du kikar på inte gör det är det bara leta vidare tills du hittar någon som gör det. Vanliga banker som smslångivarna använder sig av är Nordea, Handelsbanken och Danske bank, men det är inte helt kört om du inte är kund hos någon av dessa banker eftersom det finns långivare har konton hos andra banker.
  3. Kolla att kontoret är öppet. När du har hittat en smslångivare som tillåter betalningsanmärkningar, gör direktutbetalningar och som har samma bank som du är det dags att kolla på öppettiderna, alltså när deras kontor har öppet. Om du ska göra din ansökan mitt på dagen är det lugnt eftersom i stort sett alla smslångivare har öppet på dagen alla dagar i veckan, dessutom öppnar de flesta långivare sina kontor tidigt på morgonen och stänger sent på kvällen.
  4. Gör din ansökan. När man gör sin ansökan får man oftast svar på den direkt på skärmen och om den är godkänd sitter pengarna på ditt konto inom en kvart.

Lycka till!