Låna gratis med anmärkning

Inte nog med att du kan ta ett sms lån med betalningsanmärkning, du kan faktiskt ta ett helt gratis lån trots att du har betalningsanmärkningar. Det är den hårda konkurrensen smslångivarna emellan som har gjort att långivarna sedan något år tillbaka har börjat erbjuda helt gratis sms lån till sina nya kunder och det gäller alltså även för dig som har betalningsanmärkningar. Därför tycker vi på betalningsanmarkningar.nu det är värt att titta närmare på dessa extremt förmånliga smslån.

Gratis sms lån trots betalningsanmärkning

Det finns flera långivare som erbjuder gratis smslån som även tillåter betalningsanmärkningar, såna långivare hittar du exempelvis här på betalningsanmärkningar.nu. Dessa gratis sms lån är helt befriade från ränta och alla slags avgifter, inklusive ansökningsavgifter och uppläggningsavgifter. Du betalar helt enkelt tillbaka lika mycket som du har lånat. Du förbinder dig inte heller till att låna igen, allt du behöver göra är att betala tillbaka på ditt lån i tid och sedan har du uppfyllt dina förpliktelser.

Du kan alltså ta ett sånt här smslån med betalningsanmärkningar och du har möjlighet att låna 500 – 6000 kr helt gratis i 7 – 30 dagar. Det är ju helt perfekt för dig som har betalningsanmärkningar eftersom du då slipper att betala någon ränta och slipper därmed anstränga din ekonomi mer än nödvändigt.